Inbjudan till ett lättare liv!

Kanske minns Du oss?

Vi har arbetat med Viktklubben & Cambridge Viktprogram i snart

18 år och vi kan ha hjälpt just Dig att minska i vikt?! Nu vill vi bjuda in Dig till ett lättare liv och en utveckling av Dig själv genom att hjälpa andra till ett lättare liv!

 

Bakgrund

I Sverige finns 250 Cambridgerådgivare, som arbetar del, halv eller heltid med sina egna företag. Vissa har Cambridge och kostrådgivning som enda grenen i sin verksamhet andra har det som en del i en annan verksamhet. Vi söker nya Cambridgerådgivare framförallt i Åtvidaberg, Finspång, Tranås och Västervik, men även övriga orter i Östergötland.

Att arbeta som rådgivare

Som Cambridgerådgivare arbetar Du fritt (dvs inget franchise, multi level etc.) enligt Cambridge Viktprograms koncept i ditt egna företag. Du får en grundutbildning på distans och sedan påbyggnadsutbildningar med andra rådgivare som förnärvarande hålls i Stockholm. Du som är i mitt område ingår i mitt team och vi har ett nära sammarbete där jag hjälper och stöttar Dig hela vägen. Vi har flera träffar både lokalt och även för hela Sverige flera gånger om året och även den stora Cambridgegalan varje höst där våra medlemmar och även vi rådgivare tävlar i flera kategorier.

Att arbeta som Cambridgerådgivare är ett utvecklande arbete och ger otroligt stor tillfredsställelse genom att hjälpa andra till ett lättare liv. Att dessutom kunna tjäna extra pengar på sitt engagemang är en bonus i en ganska ekonomiskt stilla Sverige just nu.

Våga satsa på Dig själv och andra!

Det är en liten insats som Du gör för att vinna både rent ekonomiskt och även för din egen vikt. När Du inspirerar andra, har Du själv större möjlighet att även hålla din egen vikt. Det som krävs är att Du använt Cambridge Viktprogram och en styrka är den egna erfarenheten av viktminskningens både framgång och misslyckanden.

·         Kan Du eller känner Du någon som kan inspirera andra till ett lättare liv?

·         Har Du ett eget företag redan eller vill Du starta eget?

Ring eller maila mig för mer information så bokar vi in ett möte!

Med Vänlig Hälsning

Caroline Gustavsson Viktklubben

Tel: 011-740 74 SMS: 070-605 98 78 Mail: viktklubben@telia.com

Hemsida: www.viktklubben.net samt www.cambridgeviktprogram.se